Lens Dycke @ company

"Le Extreme Carousel" (street theatre)

by Stofkruidt 

Le Extreme Carousel is dé kermisattractie van de 21ste eeuw! Draai aan het rad, want het rad bepaalt jouw attractie. Huiveren in de Haunted House, eendjes vissen in de Lovely Duck, knallen in de Shooting Saloon, gezellig genieten in de Carousel of extreem hard gaan in de Breakdance! Aan een razend, maar gezellig tempo zorgen Raoul en Louis van Le Extreme Carousel voor een waar kermisfeest op uw evenement! Instappen! Duur: 3 x 45 minuten / dag"A Wanteda" by Stofkruidt (street theatre)

Je herinnert je ze zeker nog: de Wild-West shows die vroeger in pretparken werden opgevoerd. Stofkruidt nam het oude recept van onder het stof maar kruidde het tot een spectaculaire Westernshow vol humor. In A Wanteda gaat de stuntelige premiejager op zoek naar een gezochte hoteluitbater die bovenaan zijn lijst staat. Er is maar één probleem: hoe krijgt hij deze kleine onderkruiper dood? Het decor lijkt recht uit het wilde westen weggeplukt en zit boordevol verrassingen. Verwen uzelf met de eerste straatwestern!

 
"Heureca" by Stofkruidt (theatre & magic) 

Als de stagiairs op bezoek komen in de keuken van een klein charmant hotel, dan moet de chef-kok zijn uiterste best doen... maar als deze ziek blijkt te zijn, draait er uiteraard van alles in de soep... laat staan dat er nog onverwachts bezoek langskomt... Laat je betoveren door de magische kook-fratsen van de hoteluitbater, de piccolo en heel wat andere personages uit Hotel Heureca. Het publiek doet dienst als stagiairs wat deze voorstelling geschikt maakt voor leerlingen van het lager onderwijs.

 

 

"Borderij Decorte" by Stofkruidt (street theatre) 

Authentieke familiebedrijven, ja ze bestaan nog steeds. Maar Borderij Decorte is uniek in zijn soort. Opgericht door Jozef Decorte in het jaar 1909 zijn ze de laatste nog steeds producerende bordenkwekerij in de lage landen. Ze kweken op de traditionele wijze verkeersborden voor iedereen. De broers Jean-Paul en Gabriël Vanbreedegems zijn de laatste generatie van dit bloeiende bedrijf. Samen gaan ze op wandel met hun steekkar vol kweekserres om hun verse verkeersborden in wording te laten wennen aan hun toekomstige opdracht. Graag stoppen ze even op hun tocht om je een uitgebreide uitleg te geven over hoe je nu echte verkeersborden kweekt. Misschien hebben jullie wel interesse in een gepersonaliseerd bord? Wil je wat zaden? Maar het blijft een familiebedrijf en de bijhorende vetes zijn nooit ver weg!